Heb je een vraag?
Google Review Widget
Klant: Brandt Bouw

In Haarlem hebben wij de afgelopen maand dit karakteristieke herenhuis mogen voorzien van een aantal prachtige kozijnen. 

Voor de kleur van de kozijnen is gekozen voor de 901TC kleur welke een lakgarantie heeft van 25 jaar.

De woning ligt naast een spoorweg en heeft hierdoor een hoge geluidsbelasting. Om deze reden heeft de architect besloten alle kozijnen te voorzien van triple glas en ventilatieroosters met een hoge geluidswering.

Voor de achtergevel op de begane grond is er gekozen voor de Aliplast VG500N welke is voorzien van 3 panelen met Max Light middenstijlen. De schuifpui is voorzien van SKG2 beslag welke een uitstekende inbraakwerendheid bied.

De schuifpui met een hoogte van 2,9m voorziet de woning van enorm veel licht. Om te ventileren is er gekozen voor de Renson Invisivent Comfort High Rise Ultra ventilatie rooster met een totale lengte van 4,9m.

Op de eerste verdieping is er gekozen voor de Aliplast Max Light Design in combinatie met de Renson Invisivent Comfort High Rise Extreme ventilatie roosters. Deze kozijnen zijn gemonteerd over de door ons in kleur meegeleverde waterslagen met bijpassende eindkappen.

Op de tweede verdieping word het trappenhuis overkoepeld door het prachtige Garden Villa systeem van Aliplast, wat eveneens voor veel lichtinval zorgt.

Deze lichtstraat met een afmeting van 2,3m bij 1,5m beschikt over een zonwerende vulling van triple glas.

De complete renovatie is uitgevoerd door Brandt Bouw.

Ontdek de ultieme elegantie met de Verano Olivera glaswand! Deze hoogwaardige glazen afscheiding voegt stijl toe aan elke ruimte, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Geniet van een naadloze overgang tussen binnen en buiten met dit verfijnde design. Creëer een moderne en luxe sfeer in jouw woning/overkapping met de Verano Olivera glaswand, waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.<br />
<br />
Ben u geïnteresseerd in een van onze systemen? Neem contact met ons op voor geheel vrijblijvende offertes.
ML Steel<br />
<br />
U kunt bij ons terecht voor maatwerk kozijnen met een zeer korte levertijd!<br />
<br />
Wilt u meer informatie over dit of een ander systeem, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Vorige week hebben wij bij een klant deze IDA schuifdeur af gerond. De klant was op zoek naar een oplossing om de warmte beneden te houden. Deze schuifdeur met daarnaast een vast veld biedt hier de mogelijkheid voor.<br />
<br />
Er is hier gekozen voor de schuifdeur type “Modern” in de kleur 9011TC.<br />
<br />
Bent u geïnteresseerd in een van de systemen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
Vandaag is deze prachtige Aliplast VG500N schuifpui geplaatst die door ons is geproduceerd in opdracht van Daalmijer B.V., hun klant heeft gekozen voor de kleur 1019 LC (Grijsbeige Mat Structuur). Het glas van deze schuifpui betreft 416,8kg deze panelen zijn met de mobiele torenkraan geassembleerd. Om te kunnen ventileren is er gekozen voor een DucoFlat ZR12 ventilatierooster. Na de bouwvak is het tijd om het zetwerk aan hun te leveren in dezelfde kleur. Zodra dit afgerond is zullen wij de afbeeldingen plaatsen. <br />
<br />
Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
In opdracht van @jobtol hebben wij deze kozijnen geleverd bij @haardhouthandelwoodswoodshop , bestaand uit 4x Star75 vast kozijn en 1x deur Star75 in de kleur 9011TC (Structuur zwart). De ramen zijn voorzien van DucoTon roosters. Voor informatie of vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen!
1x Panorama met 3 panelen en 2x Star75 vaste kozijnen op een dakopbouw! Ral kleur: 9011TC. Voor informatie of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen
Wij hebben een aantal maanden geleden dit mooie Reynaers CS-77 Systeem geleverd met een variabele hoek, voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!
Vanmiddag/ vanavond hebben wij ons bezig gehouden met het plaatsen van 3 rolluiken. Heeft u vragen of interesse neem dan gerust contact met ons op !
Gisteren zijn wij eigenaar geworden van deze nieuwe CNC machine. Dat geeft ons de mogelijkheid om profielen van andere leveranciers te bewerken voor deuren en kozijnen. Binnenkort is hier meer over te vinden op onze website www.altinkaluminium.nl<br />
<br />
#machine <br />
#freesmachine <br />
#frezen <br />
#aluminium <br />
#noordholland